KEYWORDS: , , , , , ,

Seaforth Crescent

Interior transformation Dysfunctional kitchen removed, replaced with a new flow-through kitchen with an amazing view. Relocating rooms allowed for larger master, including spa-like ensuite – soaker tub, shower and walk-in closet. Seamless transition of the new living space between kitchen and the outdoor deck. New wood railings replaced enclosed stairwells, resulting in a more open feeling in stairwell and gives the impression of a much larger dining room area.

Pellentesque nec volutpat augue. Fusce vel venenatis est. Sed nibh orci, ullamcorper eget metus ac, pulvinar accumsan nisi. Duis quis posuere odio. Integer augue nulla, porttitor fermentum tincidunt a, lobortis non urna.

Pellentesque tempus mi a libero malesuada eleifend. Vestibulum massa odio, dignissim ut aliquet a, semper in sem.